Search

Kwaliteitsbeleid

U kunt onze consultants inzetten voor implementaties in ons software-product Futurama. Op basis van de specificaties die u aangeeft zullen applicaties ontwikkeld of aangepast worden. Bij deze werkzaamheden volgen onze consultants een uitgebreide kwaliteitsprocedure. Voordat een nieuwe versie van uw applicatie wordt uitgebracht wordt een checklist ingevuld. In deze checklist staat een lijst met onderwerpen en vragen die door onze consultants ingevuld moeten worden. Pas als de applicatie voldoet aan de kwaliteitseisen die gesteld worden in de checklist zal de nieuwe versie van de applicatie uitgebracht worden. Onderstaand vindt u meer informatie over de onderwerpen in de checklist.

Algemeen

Bij de ontwikkeling van applicaties met Futurama is het mogelijk dat u delen daarvan door uw eigen medewerkers laat doen en ons ook een gedeelte laat uitvoeren. In deze situatie is onze kwaliteitsprocedure als volgt:

  • uw medewerkers sturen ons de laatste versie van het model, waarop de wijzigingen moeten worden doorgevoerd;
  • we doen een pre-check op dit model. Dat betekent dat we het aangeleverde model beoordelen op basis van onze checklist;
  • als er uit deze pre-check bevindingen komen, dan nemen wij contact met u op om af te stemmen of u wilt dat deze bevindingen door ons opgelost worden, of dat uw medewerkers dat zelf doen;
  • wij doen vervolgens de wijzigingen in het model en vullen daarna weer de checklist in.

Onderwerpen

Onderstaand de verschillende onderwerpen die in de checklist voorkomen. Regelmatig zullen we aanpassingen doorvoeren in onze checklist. Deze onderwerp zullen dan ook bijgewerkt worden. De huidige versie van de checklist is versie 1.3. U kunt op een onderwerp klikken om gedetailleerde informatie te krijgen over de controles die voor het betreffende onderwerp worden uitgevoerd:

Meer informatie?

Meer informatie
Neem contact met ons op