Search

Uitbreiding en vernieuwing van Mijnpensioenoverzicht.nl

 

8-1-2015

Nieuwe koppelvlak

Volgend jaar komt er een nieuw koppelvlak. Voor klanten van Futurama Register zorgen wij dat er tijdig een nieuwe versie van Futurama beschikbaar is, die de nieuwe koppelvlak specificaties ondersteunt.

Vervroegen en uitstellen

Een belangrijke nieuwe functionaliteit is het tonen van uitkomsten bij andere leeftijden dan de normleeftijd. Hiervoor biedt Mijn Pensioen Overzicht drie opties:

  1. U kunt indicatief rekenen door vervroegingsafctoren aan te leveren
  2. U kunt in uw antwoord aan het pensioenregister voor alle gevraagde leeftijden al vooraf de goede uitkomsten bepalen en deze meegeven in het antwoord aan Mijn Pensioen Overzicht
  3. U kunt voor de gevraagde leeftijd live de goede uitkomsten bepalen in uw antwoord aan Mijn Pensioen Overzicht

Met Futurama Register kunt u van alle opties gebruik maken. Voor optie 1 hoeft u weinig inspanningen te verrichten en krijgt u de uitkomsten die bij benadering kloppen. Futurama Register biedt u nu al de optie om op het moment dat de vraag van MPO komt live het antwoord te bepalen. Hiermee zijn we eveneens volledig gereed voor optie 3.

Optie 2 kunt u eveneens gemakkelijk realiseren met Futurama. In uw eigen omgeving zit al de functionaliteit om de pensioenuitkomsten op verschillende leeftijden te bepalen. Hiermee kunnen we u snel helpen om de antwoorden voor MPO op verschillende leeftijden te bepalen, dit zelfs als u van een andere provider gebruik maakt voor de aansluiting op MPO.

Mogelijkheid om gegevens vanuit Mijn Pensioen Overzicht in te lezen in uw pensioenplanner

Veel van onze klanten bieden in hun pensioenplanners nu al de mogelijkheid om elders opgebouwde pensioenen mee te nemen. Een lang gekoesterde wens daarbij is om die bedragen in te lezen vanuit MPO. Tot dusver was dit alleen op een bewerkelijke manier mogelijk. Met plateau 3 wordt dit vereenvoudigd! Mijn Pensioen Overzicht gaat een koppelvlak bieden waarmee de bezoeker deze gegevens op kan halen vanuit een andere applicatie.
Zodra deze functionaliteit beschikbaar is, zal ActuIT zorgen dat deze vanuit Futurama aan te roepen is. Hiermee kan de bezoeker van de website veel gemakkelijker dan nu de elders opgebouwde pensioen inlezen.

Meer informatie?

     Bezoek de contactpagina van ActuIT     

Neem contact met ons op >