Search
 

Werkwijze

De manier waarop u het beste geholpen bent hangt helemaal af van uw wensen en mogelijkheden. U kunt al het werk aan ons uitbesteden, of delen daarvan door uw eigen medewerkers laten uitvoeren. Alle mengvormen zijn mogelijk!

Gekwalificeerde consultants

Onze consultants hebben ruime ervaring op het gebied van actuariaat, IT en communicatie. Dat stelt ons in staat om de oplossingen voor uw communicatie-wensen voor 90% zelfstandig te creëren en te implementeren. We garanderen u een snelle doorlooptijd, en een lage belasting van uw medewerkers.

In eigen beheer ontwikkelen

U kunt er daarnaast ook voor kiezen om zelf uw producten te beheren of te implementeren. De belangrijkste tool die wij in onze communicatie-oplossingen inzetten is ons software-product Futurama. De eenvoudige gebruikersomgeving van Futurama maakt het mogelijk om uw eigen mensen daarmee zelfstandig te laten werken. Uw productspecialisten kunnen het financiële formularium implementeren. Uw ontwerpers kunnen vervolgens de opmaak van uw toepassing definiëren. Uiteraard staat daar in beide gevallen een solide ondersteuning van onze consultants achter.  

Snel en efficiënt
ontwikkelen en aanpassen

Meer informatie?

Meer informatie
Neem contact met ons op